Lycon Precision Wax

Een gladde, zijdezachte huid?
Dat kan!

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppeltjes terugkomt. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Je haren worden zachter en komen steeds minder terug en kunnen op den duur zelfs helemaal wegblijven.

Daarnaast is de wax die gebruikt wordt geschikt voor de meest gevoelige huid, doordat de wax niet hecht aan de huid. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte en dunne haren. De zijdezachte wax biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. Bovendien kan de wax gebruikt worden op lage temperaturen.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!