Nagelstyling

Gelpolish

Ideaal voor iedere vrouw die graag perfect verzorgde en gelakte nagels heeft!

Wachten tot de lak op de nagels droog is behoort tot de verleden tijd. Gelpolish hardt uit door gebruik te maken van een LED lamp. Zodra de behandeling is afgerond bent je ready to go met perfect gelakte nagels. Met dit product worden de nagels niet verlengd. Wel kan de gelpolish de natuurlijke nagel meer stevigheid geven.

Een gelpolish behandeling begint altijd met een manicure van de nagels en nagelriemen, zodat de gelpolish goed hecht aan de natuurlijke nagel. Na de manicure wordt een bonding aangebracht, dit is een hechtlaag tussen de natuurlijke nagel en de basislaag. Hierna wordt de rubberbase aangebracht en daarna wordt de kleur in twee dunne lagen aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een topcoat voor een prachtige glans.

Iedere gelpolish behandeling wordt uitgevoerd met een extra versteviging, door middel van het aanbrengen van de rubberbase. De extra versteviging wordt aangebracht met een mooie natuurlijke bolling en zorgt voor een langere ‘levensduur’ van de gelnagel.

Gelpolish is ideaal voor de natuurlijke nagel. Uiteraard kan dit product ook verwerkt worden op kunstnagels.

Nabehandeling

Doordat de natuurlijke nagel groeit ontstaat er uitgroei tussen het kunstproduct en de nagelriem, waardoor de vorm van de kunstnagel niet meer in balans is.

Tijdens een nabehandeling wordt het oude product grotendeels verwijderd, worden de vorm en de lengte opnieuw bepaald en worden eventuele reparaties uitgevoerd. Vervolgens wordt de nagel opnieuw opgebouwd. Na de nabehandeling zijn de gelnagels weer als nieuw!

Door de nagels op tijd te laten na behandelen voorkom je het scheuren en breken van de gelnagels.